Mveh Madeni İmalat Kontrol Taahhüt Ltd Şti( Ndt)

"KALİTELİ İŞ KALİTELİ DENETİM İLE OLUR"

Şirket Hakkında
1997 yılında İstanbul Kadıköy'de kurulmuş su an istanbul sancaktepe ve samsun' daki subelerimizle türkiyede ve yurtdışı olarak Gürcistan daki subelerimizle yurtiçi ve yurtdışı Projeler de tahribatsiz ve tahribatli (NDT) muayene Hizmetleri vermekteyiz." KALİTELİ İŞ ĶALİTELİ DENETİM İLE OLUR " sözüyle yola çıktık.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mveh Madeni İmalat Kontrol Taahhüt Ltd Şti( Ndt)
Sektörü: Enerji » Akaryakıt / Doğal Gaz / Kömür
İkincil Sektörü:Enerji » Enerji Üretim
Yetkili Kişi: taha
Adres: Atatürk Caddesi Dr E.Baykam apt no 11 daire 5 Sahrayıcedit kadikoy istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 8161639
Web Sitesi: www.m-ve-h.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Ndt Hizmetleri
YURTİÇİ VE YUTDIŞINDA RADYOGRAFİK ULTRASONIC MANYETİK PENETRANT VİSUEL TESTLERİNİ KALİFİYELİ PERSONEL VE UYGUN EKİPMANLARLA NDT (TAHRİBATSIZ-TAHRİBAT...
Ndt Hizmetleri
YURTİÇİ VE YUTDIŞINDA RADYOGRAFİK ULTRASONIC MANYETİK PENETRANT VİSUEL TESTLERİNİ KALİFİYELİ PERSONEL VE UYGUN EKİPMANLARLA NDT (TAHRİBATSIZ-TAHRİBAT...
Mveh Madeni İmalat firma bilgileri. Mveh Madeni İmalat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mveh Madeni İmalat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mveh Madeni İmalat Kontrol Taahhüt Ltd Şti( Ndt) firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-08-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.