Mzs Group

Şirket Hakkında
Firmamız;
Türkiyede bulunan, markası ne olursa olsun tüm Lazer, İpl epilasyon cihazların başlık veya lamba değişimlerini garantili olarak yapmaktadır. Yazılım yedek parça bakım onarım hizmetleri teknik ekibimiz tarafından profesyonel olarak verilmektedir..
Atış sınırlandırması olan Lazer İpl epilasyon cihazlarının sınırlandırmaları AR-GE bölümümüz tarafından kaldırılmaktadır. Ayrıca,
Lazer ve IPL yedek parçaları , IPL ve Lazer lamba değişimleri, Power Supply, Anakart , Anakart PS, Flashlamp Değişimi, Pump Chamber onarımı - değişimi, HVPS onarımı, Simmer PS onarımı, Fiber Kablo Onarımı-Değişimi, Mainboard, Hand Piece, Yerinde servis konularında ;
TÜRKİYE genelinde hizmet vermektedir.
Her tip Lazer ve İpl lamba ücreti 500 tl olup lambalarımız HERAUS markadır.
Ayrıntılı bilgi için bize ulaşınız.
www.mzslazer.com www.ipllamba.net 0212 632 42 10

Mzs Group
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Mzs Group
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Lazer Epilasyon
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
Yetkili Kişi: harun yanık
Adres: bakırköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6324210
Web Sitesi: www.ipllamba.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Mzs Group firma bilgileri. Mzs Group adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Mzs Group ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Mzs Group firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.