N1 Robot - Robotlu Otomasyon Sistemleri

Şirket Hakkında
Yurt dışı ve yurt içi iş ortaklarıyla güçlü bir robot entegratörü olan N1 ROBOT, endüstriyel robot ve yedek parçaları alanında firmanızın güvenilir çözüm ortağıdır.

Sıfır ve ikinci robotlar noktasında geniş bir ürün yelpazesine sahip olan N1 ROBOT; ark kaynağı, punta kaynağı, paletleme, paketleme, makine yükleme ve boşaltma, abkant pres besleme, polisaj, taşlama, zımparalama, çapak alma, plazma kesim, su jeti kesim (waterjet), boyama, spreyleme, 2D-3D parça işleme ve kamera gibi birçok robotik otomasyon uygulamalarında firmanıza anahtar teslimi projeler sunmaktadır.

Eğitim, danışmanlık, servis, bakım ve yedek parça hizmetleriyle de tesisinizin devamlılığı için her zaman yanınızda olan N1 ROBOT, sizlerle birlikte büyümekten büyük mutluluk duymaktadır.
N1 Robot -
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: N1 Robot - Robotlu Otomasyon Sistemleri
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: N1 Robot
Adres: Organize Sanayi Bölgesi 12. Cad. No 10 Melikgazi/kayseri
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (352) - 3210000
Web Sitesi: http://www.n1robot.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
N1 Robot - firma bilgileri. N1 Robot - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda N1 Robot - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

N1 Robot - Robotlu Otomasyon Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-07-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.