Nappa Leather

"NAPPA LEATHER"

Şirket Hakkında
NAPPA LEATHER, tüketicilere eşsiz ürünler sunmak ve deri giyim sektörüne yön vermek amacıyla 1974 yılında yola çıktı. NAPPA merkezi İstanbul’da olan köklü ve saygın bir deri firmasıdır. Değerli bir kurum olarak sahip olduğu deneyimlerini her açıdan geliştirerek özel deri ürünleriyle dünyanın dört bir yanındaki değerli müşterilerine ulaşmaktadır. NAPPA geliştirdiği yeni teknolojilerle ürünlerini tamamen doğal ve hijyenik üretim sürecinden geçirerek müşterilerine sağlıklı, kaliteli ve kullanışlı ürünler sunmaktadır. Üretim kapasitesiyle her açıdan gelişen ve deri ihtiyacı duyulan Avrupa ve Amerika kıtalarındaki firma ve kişilere özel üretimlerle adından çok söz ettirdi. NAPPA özel ürünleri kapsamında olarak her türlü deri türünü üretebilmekte ve her geçen gün daha da yenilikçi düşüncelerle müşterilerine özel hizmetler sunmaktadır. NAPPA, müşteri memnuniyetini mükemmel seviyede tutmak amacıyla çalışmalarına her geçen gün daha da büyük bir özveriyle devam etmekte ve dünyanın her noktasında giyinilen özel ürünleriyle farklılık yaratmaya devam etmektedir.
NAPPA, müşterilerine ulaşmak amacıyla Almanya, Fransa, İspanya ve bunlar gibi gelişmiş Avrupa ülkelerindeki alışveriş merkezlerinde mağazalar ve cornerlar açmış temsilcilikler vermiştir. Üretim kapasitesi olarak da standardın oldukça üzerinde olan NAPPA, Avrupa’da deri ceket ve giysi sergilemek isteyen firmaların ihtiyaçlarına her açıdan mükemmel derecesinde cevap vermektedir. Firmaların istekleri doğrultusunda iste
Nappa Leather
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nappa Leather
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Mont, Ceket
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Süet ve Kürkler
Yetkili Kişi: Nazif Basmacı
Adres: Kapalıçarşı Kalpakçılar Cad. No: 178 Nappa Leather Beyazıt/istanbul/turkey
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5278954
Web Sitesi: www.nbnappa.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nappa Leather firma bilgileri. Nappa Leather adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nappa Leather ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nappa Leather firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.