Nar Medya Santral Seslendirme Ajansı

Şirket Hakkında
NAR MEDYA SANTRAL SESLENDİRME AJANSI.COM OLARAK; SANTRAL KARŞILAMA ANONSLARI, ROBOT SES KAYITLARI, SANTRAL FON MÜZİKLERİ KAYDI, SANTRAL IVR SESLENDİRME, YABANCI DİL SESLENDİRME, OTOBÜS DİNLENME TESİSİ ANONSLARI HİZMETİ SUNMAKTAYIZ.. MAĞAZA İÇİ MÜZİK YAYINLARI, MAĞAZA İÇİ ANONS VE DUYURULAR, TANITIM FİLMİ SESLENDİRMELERİ, RADYO REKLAM SPOT SESLENDİRMELERİ, HABER SESLENDİRMELERİ, TELEVİZYON REKLAM VE HABER SESLENDİRMELERİ DE ÇALIŞMA ALANLARIMIZDANDIR.
Nar Medya Santral
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nar Medya Santral Seslendirme Ajansı
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Yayıncılık
Yetkili Kişi: Özlem Karıncalı
Adres: Cazibe İş Merkezı 9.kat 901 Şehitkamil / Gazıantep
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (419) - 7211011
Web Sitesi: http://santralseslendirmeajansi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nar Medya Santral firma bilgileri. Nar Medya Santral adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nar Medya Santral ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nar Medya Santral Seslendirme Ajansı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-01-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.