Nature Car Clean Susuz Araç Temizleme Sistemi

"Arabanızı ilk günkü haline getiriyoruz"

Şirket Hakkında
Geleceğin en karlı yatırımlarından birisi olan Susuz Araç Yıkama Sektörüne en uygun koşullarla ve NATURE CAR CLEAN farkıyla adım atmak isterseniz bizimle iletişime geçin.Ürünlerimiz sınıfının ve muadillerinin en kalitelisidir.
Nature Car Clean
Ürün-Hizmetleri Hakkında
SUSUZ ARAÇ YIKAMA SOLÜSYONU


500 ML
NATURE CAR CLEAN Susuz Araç Yıkama Solüsyonu çok amaçlı bir temizleme, koruma (UV ve antistatik), cilalama ve bakım ürünüdür,
Organiktir (Carnauba ağacının özünden üretilmiştir),
Katkılıdır (UV koruyucu, antistatik koruyucu ve cila),
KULLANILDIĞI YERLER:
Kaporta; Uçak, yat ve otomobillerde kullanılabilir. Temizler, cilalar ve parlatır. Boya koruma sağlar. UV koruma ve antistatik film tabaka oluşturur. Bu sayede toz ve su tutmaz, kirlenmeyi geciktirir.
Krom ve Aliminyum Jantlar ve Aksesuarlar: Silikon veya alkol içermediği için özellikle krom jantlarda, teknelerdeki krom aksamlara hiçbir zarar vermeden, temizler ve parlatır, dış etkenlerden maksimum koruma sağlar.
Ahşap ve Deri Yüzeyler ; Mobilya ve deri döşemelerde de kullanılabilir.Besler, çatlamaları önler ve daha geç kirlenmesini sağlar.
Diğer bilgiler olarak; Paslanmaları önler, kuş, kedi gibi pislikleri çizmeden temizler,
Petrokimya, silikon ya da alkol içermez. Bu sayede her yerde rahatlıkla kullanılabilir.
Doğada kendi kendine çözünebilir ve çevre dostudur. Sudan daha kaygan ve yoğundur. Bu da temizleme anında sürtünme ve çizilmeyi engeller.
NASIL KULLANILIR?
Solüsyonu, temizlemek istediğiniz yere 30 cm mesafeden püskürtün. Mikrofiber bez ile püskürttüğünüz yüzeyi silin. İkinci kuru bir mikrofiber bez ile sildiğiniz yüzeyde kalan solüsyonu dairesel hareketlerle yüzey iyice parlayana kadar yedirin.
İletişim Bilgileri
Firma: Nature Car Clean Susuz Araç Temizleme Sistemi
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bakım / Boya
Yetkili Kişi: Cem Gündüz
Adres: Anadolu Cad. No:883 D:103 Kahyalar İş Merkezi Çiğli
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3298029
Faks: (232) - 3298029
Web Sitesi: http://www.naturecarclean.com
Ürünleri
LASTİK PARLATICI Arabanızın lastiklerine ilk günkü gibi parlaklık ve temizlik verir. Yeni geliştirilmiş bu ürün, lastikleri temizler korur ...
JANT TEMİZLEYİCİ NATURE CAR CLEAN Jant Temizleyici, jant üzerindeki inatçı fren tozu ve yol kirlerini fazla ovalama gerektirmeden hızlı ve etkil...
TORPİDO TEMİZLEYİCİ ve PARLATICI SÜT Mat görünümlü torpido yenileme ve koruma sütü Aynı zamanda bu süt ile deri, vinil, plastik ve kauçuk yüze...
SUSUZ ARAÇ YIKAMA SOLÜSYONU 500 ML NATURE CAR CLEAN Susuz Araç Yıkama Solüsyonu çok amaçlı bir temizleme, koruma (UV ve antistatik), cilal...
İlan Talep ve Teklifleri
En Küçük Yatırımla Karlı Bir İş Yapma Fırsatını Nature Car Clean Sunuyor
Mobil Susuz Araç Yıkama şirketleri arasındaki yerini hizmet ve ürün kalitesiyle üst sıralara taşıyan Nature Car Clean tüm Türkiyede bayilik ağı oluştu...
Nature Car Clean firma bilgileri. Nature Car Clean adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nature Car Clean ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nature Car Clean Susuz Araç Temizleme Sistemi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.