Naturel Temizlik Ve Tesis Yönetim Hizmetleri

Şirket Hakkında
Temiz çevre ve sağlıklı bir iş ortamı çalışanların performansını arttırmak için temel gereksinimlerdendir. Naturel Temizlik, 24 yıllık iş tecrübesi ile temizlik uygulamalarının daha verimli ve esnek bir hale gelmesi için yeni standartlar oluşturmaya çalışmaktadır. 1989 yılından bu yana temizlik sektörünün lideri olan Naturel Temizlik, Marmara ve Batı Karadeniz bölgelerinde ki yaygınlığını her geçen gün arttırmaktadır. Naturel Temizlik, hizmet dağılımının büyük kısmını oluşturan temizlik hizmetlerinin kalitesini sürekli arttırarak, İstanbul temizlik sektörüne yön vermeye devam etmektedir. Naturel Temizlik, her müşterisinin ihtiyaç ve isteklerini göz önünde bulundurarak çözümler üretip, yeni yöntemler geliştirerek, temizlik kalitesini ve personel çalışma koşullarını iyileştirir. Kalite kontrol uygulamaları, müşteri değerlendirme anketleri ile müşterilerinin beklentilerinin karşılandığından emin olur. Günlük ofis temizliğinden endüstriyel temizliğe, hijyenik odaların temizliğinden cam temizliğine bir çok farklı temizlik hizmeti sunan Naturel Temizlik, en yeni teknolojik ürünler ile en kaliteli hizmeti sağlar.
Naturel  Temizlik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Naturel Temizlik Ve Tesis Yönetim Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Somer Kamil Pekdil
Adres: Seyrantepe Mah. İbrahim Karaoğlanoğlu Cad. İspar İş Merkezi K:2 D:446
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2685714
Web Sitesi: www.natureltem.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Naturel Temizlik firma bilgileri. Naturel Temizlik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Naturel Temizlik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Naturel Temizlik Ve Tesis Yönetim Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.