Nazilli Beyza

Şirket Hakkında
Nazilli Beyza, Aydın ili devlet karayou üzeri isabeyli/nazilli adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Ev Tekstili sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi nedim uymaz dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
sektörün genç üyelerinden olmamıza rağmen hızla gelişen yapımızla ürünlerini kalitesini geliştirerek ve sizden almış olduğumuz güçle sektörün önde gelen firmaları arasında yerimizi almaktayız, genç dinamik yapısıyla sizlerin duyduğu güvenle yoluna devam eden firmamız aynı hizmet kalitesiyle mekanlarımızn kıyafeti olan perde sektöründe günün trend.koleksiyonuylamekanlarınızı şık ve yaşanacak hale getirmeyi ve sizlerin beğenisene sunmaya devam edecektir
İletişim Bilgileri
Firma: Nazilli Beyza
Sektörü: Tekstil / Giyim » Ev Tekstili
Yetkili Kişi: nedim uymaz
Adres: devlet karayou üzeri isabeyli/nazilli
Şehir: Aydın
Ülke: Türkiye
Telefon: (256) - 3476010
Faks: (256) - 3476850
Web Sitesi: www.nazillibeyza.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nazilli Beyza firma bilgileri. Nazilli Beyza adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nazilli Beyza ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nazilli Beyza firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.