Nefis Bulgur Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
NEFİS BULGUR

Tanım & Tarihi
Bulgur, buğdayın temizlenerek, pişirilen, kurutulduktan sonra belirli boyutlara kırılan, gıda sektöründe sade ve kendine özgü bir üretim şekli olan yarı mamül bir besin maddesidir. Yarı mamül bir gıda olan bulgur, bu özelliği ile ekonomik, endüstriyel ve besinsel olarak pek çok avantajı kendi bünyesinde bulundurmaktadır.
Son ürün olan bulgurda, mekrobiyal, kimyasal ve enzimatik aktivitelerin ve reaksiyonların tamamı durduğu için raf ömrü uzun olan gıdalar içindedirpilavlık bulgur köftelik bulgur ve yem katkı maddeleri olarak gerçekleşir.Yem katkı maddeleri ise bulgurun unu ve kepeğidir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ürün seçeneklerimiz Pilavlık Bulgur, Köftelik Bulgur, Aşurelik Buğday, Siyah Pilavlık, Siyah Çiğ Köftelik, Kırmızı Mercimek ve yem katkı maddelerinden oluşmaktadır...


İletişim Bilgileri
Firma: Nefis Bulgur Sanayi Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Gıda / Tarım » Hububat / Bitkisel Ürünler
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
Yetkili Kişi: MUSTAFA ÇOKAY
Adres: 2. ORGANİZE SANAYİ BÇLGESİ VALİ MUAMMER GÜLER BULVARI NO : 32 BAŞPINAR GAZİANTEP
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 3372080
Faks: (342) - 3372089
Web Sitesi: http://www.nefisbulgur.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Bulgur Mercimek Satışı
İŞLETMEMİZ PİLAVLIK KÖFTELİK BULGUR AŞURELİK BUĞDAY (DÖVME)İMALATI YAPMAKTADIR. ÜRÜNLERİMİZİN FİYAT BİLGİSİ İÇİN LÜTFEN BİZİMLE İRTİBATA GECİNİZ..
Nefis Bulgur Sanayi firma bilgileri. Nefis Bulgur Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nefis Bulgur Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nefis Bulgur Sanayi Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-05-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.