Nesta Nakliyat

"emin eller"

Şirket Hakkında
Şehir içi ve şehir dışı evden eve nakliye işlerinde ve diğer nakliye taleplerinde yeni fikirlerin , yeni çözümlerin mimarı olurken , siz değerli müşterilerimizede ekonomik ve uygun nakliye işlerini yapmak ortak çözümler üretmektir. Nakliye alanında ve evden eve taşıma sektöründe , amacımız çok para kazanmaktan ziyade işimizi iyi yaparsak zaten amacımıza ulaşmış olacağız.Bundan dolayı nakliyat sektöründeki sorumluluğumuzun farkında olarak tutamayacağımız sözler vermemek , verdiğimiz sözleride eksiksiz yerine getirmektir.
Nesta Nakliyat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şehir içi ve şehir dışı evden eve nakliye işlerinde ve diğer nakliye taleplerinde yeni fikirlerin , yeni çözümlerin mimarı olurken , siz değerli müşterilerimizede ekonomik ve uygun nakliye işlerini yapmak ortak çözümler üretmektir. Nakliye alanında ve evden eve taşıma sektöründe , amacımız çok para kazanmaktan ziyade işimizi iyi yaparsak zaten amacımıza ulaşmış olacağız.Bundan dolayı nakliyat sektöründeki sorumluluğumuzun farkında olarak tutamayacağımız sözler vermemek , verdiğimiz sözleride eksiksiz yerine getirmektir. https://www.evdenevenakliyecilik.com
İletişim Bilgileri
Firma: Nesta Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Nakliye
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
Yetkili Kişi: Murat Bulent
Adres: Parseller Mah.çerkez Sokak No:18
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6525675
Web Sitesi: https://ww.evdenevenakliyecilik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nesta Nakliyat firma bilgileri. Nesta Nakliyat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nesta Nakliyat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nesta Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-02-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.