Net Kurumsal Catering

Şirket Hakkında
Net Kurumsal Catering olarak, tüm Türkiye genelinde orta, büyük ve çok şubeli işletmelerin tüm şubelerinin yemek ve gıda ihtiyaçlarına AB standartlarını temel alarak oluşturmuş olduğumuz konseptimize uygun olarak hizmet veriyoruz. İstanbul genelinde Anadolu ve Avrupa yakası olmak kaydıyla, hizmet talep eden müşterilerimize kendi bünyemizdeki yeterlilik, lojistik ve kalite standartlarını göz önüne alarak en uygun mutfağımızdan hizmet veriyoruz.

Net kurumsal Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde kendi bünyemizde bulundurduğumuz mutfaklarımızla, taşıma yemek olarak 50.000 kişiye kadar, yerinde üretim olarak 250.000 kişiye hizmet verecek kapasiteye sahiptir. Ayrıca mutfakların satın alması tek bir noktadan yapılmış olduğundan toplu bir alım gücü oluşturmuş bulunmaktadır. Bu toplu alım gücümüzü kullanarak “satarken değil, alırken kazan” zihniyetiyle hammadde maliyetlerimizi asgari ölçüde düşürüp, bu fiyat politikasıyla en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlara sizlere sunmaktadır.
Net Kurumsal Catering
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Net Kurumsal Catering
Sektörü: Gıda / Tarım » Catering
Yetkili Kişi: Özkan Öztürk
Adres: Tekstilkent Tic. Merkezi B-5 Blok Kat:2 No:51 Esenler/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4380954
Web Sitesi: www.istanbulyemekfirmalari.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Net Kurumsal Catering firma bilgileri. Net Kurumsal Catering adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Net Kurumsal Catering ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Net Kurumsal Catering firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-01-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.