Net Kurumsal Organizasyon

Şirket Hakkında
Ulusal ve uluslararası dev organizasyonların yanında bütçenize göre yapılabilecek en üst düzey; düğün, sünnet, kına gecesi, özel davet, şirket açılışı, yıldönümü, tiyatro, animasyon, tekne turu, şirket gezileri ve piknikleri, promosyonel çalışmalar ve bu çalışmalar için animatör, palyaço, v.i.p. Personel sağlayan firmamız, gücünü, verdiği hizmetlerden memnun kalan müşterilerinden almaktadır.
Organizasyon hizmetlerinde tamamı işinde uzman ve başarılı kadrosu ile 1988 yılından bu yana faaliyet gösteren firmamız siz değerli müşterilerimize daha iyi organizasyon hazırlayabilmek için sürekli yeni fikir ve projeler üretmektedir. Yakın zamanda hizmet alımını artırarak, müzik, düğün, süsleme, kurumsal organizasyon danışmanlığı hizmetlerini de başarıyla yapmaktadır.
Net Kurumsal Organizasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Net Kurumsal Organizasyon
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Fuar Organizasyon
Yetkili Kişi: Barış KIVILCIM
Adres: Tekstilkent Tic. Merkezi B-5 Blok 2.Kat No:51 Esenler/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4380954
Web Sitesi: http://kurumsalorganizasyon.net/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Net Kurumsal Organizasyon firma bilgileri. Net Kurumsal Organizasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Net Kurumsal Organizasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Net Kurumsal Organizasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.