Net Paslanmaz Makine Sanayi

Şirket Hakkında
Firmamız 25 yılın tecrübesi ve birikimiyle 2000 yılında faaliyete geçmiştir.Kurulduğu tarihten itibaren araştırmacı tecrübeli mühendis ve uzman kadrosuyla AR-GE çalışmalarıyla günümüz teknolojisine uyumlu bir şekilde Türk sanayine hizmetlerini sürdürmektedir.

Bünyesindeki ekipman ve profesyonel kadrosuyla pres basımı borular , dirsekler , sıvı veya toz karıştırıcı ürün hazırlama mikserleri, izalasyonlu veya cidarlı karıştırıcı kazanlar , ürün dinlendirme tankları, su depoları , serpantin , rehaktörler , kuyumcu sektörüne tav fırınlar , bant kaynaklar makinaları , indiksiyonlu pota eritme gibi makine imalatı ve bu makinelere ait yedek parça tehmini ile müşterilerimize hizmet vermektedir.

Firmamızın düşünce ve anlayışı kaliteli malzeme seçimi kusursuz işçilik zamanında teslimat ve satış sonrası desteği ile müşteri memnuniyetini üst düzeye taşımak sektördeki gelişmeleri değerli müşterilerimizle paylaşmaktır.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Net Paslanmaz Makine Sanayi
Sektörü: Maden ve Metal » Boru Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Kamuran BEÇAR
Adres: ikitelli org san böl. demirciler san sit c2 blok no 206 ikitelli/Başakşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5493068
Web Sitesi: http//.www.netpaslanmaz.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Net Paslanmaz Makine firma bilgileri. Net Paslanmaz Makine adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Net Paslanmaz Makine ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Net Paslanmaz Makine Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.