Netyerim.net

Şirket Hakkında
KOBİlerin internet yolu ile geniş kitlelere tanıtımlarını ve pazarda yer almalarını sağlamak amacıyla iş dünyasına internetteki yerim, netyerim.net sloganı ile bütünleşen www.netyerim.net platformunu duyurdu. Bu platform reklam, tanıtım ve pazarlama stratejileriyle kobilerin kapılarını internetin sınırsız dünyasına açarak KOBİlerin öncelikle yurtiçinde ilerleyen zaman zarfında yurtdışında da markalarını duyurmalarına olanak sağlayacak. Bu kapsamda KOBİlerin yurtdışı işlemlerinde desteğe ihtiyaç duyduklarında danışmanlık yaparak yardımcı olunması da planlanıyor. Netyerim.net iş dünyası arama motoruna üye olan kuruluşlar, sistemin kendilerine sunmuş olduğu birçok olanaklara sahip oluyor ve hedeflerine daha kısa zamanda ulaşabiliyorlar. Netyerim.net yeni iş fırsatları yaratmanıza, var olan fırsatları daha kolay yakalayıp değerlendirmenize ve işinizi geliştirmenizi destekleyerek pazardaki payınızı büyütmenize yardımcı oluyor. Bilgi için: www.netyerim.net
Netyerim.net
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Netyerim.net
Sektörü: Bilgisayar » Web
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Madencilik
Yetkili Kişi: KADRİYE USLU
Adres: ATATÜRK MAH.GİRNE CAD.NO:3/B ATAŞEHİR/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5809201
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Netyerim.net firma bilgileri. Netyerim.net adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Netyerim.net ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Netyerim.net firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.