Nevsan Metal;çelik Konstrüksiyon Üst Geçit Yapımı Konya

Şirket Hakkında
NEVSAN METAL;Çelik konstrüksiyon üst geçit yapımı, çelik köprü, otoban aydınlatma direği, demir çatı, uzay çelik çatı, çelik konstrüksiyon çatı, ferforje kapı ve ferforje duvar korkuluğu imalatı, ferforje balkon korkuluğu ve ferforje pencere korkuluğu imalatı, ferforje merdiven korkuluğu, ferforje bahçe duvar korkuluğu, hayvan barınağı çatısı, fabrika çelik çatı, Pazar alanı çelik çatısı, ferforje ve demir garaj kapısı, okul kapısı ve bahçe kapısı, sokak aydınlatma direği, alüminyum korkuluk, alüminyum balkon ve pencere korkuluğu, alüminyum merdiven korkuluğu, çelik üst geçitler, çelik yaya üst geçitleri yapımı, çelik konstrüksiyon köprü, yüksek aydınlatma armatürü, çim aydınlatma armatürü
Nevsan Metal;çelik Konstrüksiyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nevsan Metal;çelik Konstrüksiyon Üst Geçit Yapımı Konya
Sektörü: İnşaat / Emlak » Ferforje
Yetkili Kişi: Mehmet Nevruz
Adres: Horozluhan Mah. Karatay Sanayi Ek Blokları Saraycık Sokak No: 111 Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2334517
Web Sitesi: www.nevsanmetal.com
Ürünleri
NEVSAN METAL;çelik konstrüksiyon çatı, ferforje kapı ve ferforje duvar korkuluğu imalatı, ferforje balkon korkuluğu ve ferforje pencere korkuluğu imal...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nevsan Metal;çelik Konstrüksiyon firma bilgileri. Nevsan Metal;çelik Konstrüksiyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nevsan Metal;çelik Konstrüksiyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nevsan Metal;çelik Konstrüksiyon Üst Geçit Yapımı Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.