Newcarrent

Şirket Hakkında
Newcarrent 1997 yılında Merkezi Adana olarak kurulmuş olup oto kiralama sektöründe Türkiyede büyük bir ağ kurmayı başarmıştır.Adanada uygun fiyatlı araç kiralama şirketlerinde öncü bir firma haline gelen Newcarrent Türkiyenin dört bir yanında sizlere hizmet vermektedir. Hizmet ağımızı Adana, Mersin, Antalya, Niğde, Aksaray, Konya, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Adıyaman, Diyarbakır, Mardinde aktif olarak sürdürüp siz müşterilerimize bu illerdeki ve diğer illerdeki havalimanlarında araç kiralamayı sağlamıştır. Bizlere sadece telefon, fax veya e-mail ile ulaşarak rezervasyonunuzu yaptırmanız yeterlidir. Sizlere en iyi ve en mükemmel hizmeti sunmak bizim görevimizdir. Lütfen öneri ve isteklerinizi mail bölümümüzü kullanarak bize iletiniz.
Newcarrent
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Newcarrent
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
Yetkili Kişi: Cemil Hakan ÖZGÖREN
Adres: Cemalpaşa mh. 63008 sk. Karabucak İş Merkezi K:2 No:43 Seyhan / ADANA / TURKEY
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (545) - 7610101
Web Sitesi: www.newcarrent.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Newcarrent firma bilgileri. Newcarrent adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Newcarrent ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Newcarrent firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.