Next Medya A.ş.

"Küçük başlayın, büyük düşünün."

Şirket Hakkında
Bilişim sektöründe 2011 yılından beri yüzlerce müşteriye hizmet veren firmamız, değişen teknolojik şartları ve sektörel gelişmeleri dikkatle takip ederek, her zaman içinde bulunulan şartların gerektirdiği yeniliklerin öncülerinden olmuştur.

İş disiplini, kaliteli ve uzun erimli hizmet anlayışı, müşteri tavsiyesiyle büyüme hedefi doğrultusunda, yaptığı işlerin her zaman arkasında ve müşterisinin yanında olan nexmedya, başka alanlara yönelmeden, uzmanlığı olan web hizmetleri ve e-ticaret konusunda bilgi, donanım ve altyapısını derinleştirmiş; çalışma sahasını genişletmiştir.
Next Medya A.ş.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Next Medya A.ş.
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Web
Yetkili Kişi: Ensar Vatandaş
Adres: Medrese Mah. Atatürk Cad. 33/5
Şehir: Kırşehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (386) - 2120066
Web Sitesi: http://www.nextmedya.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Next Medya A.ş. firma bilgileri. Next Medya A.ş. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Next Medya A.ş. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Next Medya A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-10-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.