Nfs Dış Tic.inş.tur.teks.taş.dan.san.ve Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamız 2011 yılında faaliyete başlamış olup iç ve dış ticaret alanında faaliyet göstermektedir.Ayrıca gerek dış ticaret gerekse devlet destekleri alanlarında firmalara danışmanlık ve tercüme hizmetleri de vermektedir.

Ürünlerimiz arasında ballı çerez, Safranbolu lokumu, kuru kayısı, basmati pirinç, fındık yer almakta, ayrıca müşterilerimizin talep ettikileri ürünler de tedarik edilmektedir.
Nfs Dış Tic.inş.tur.teks.taş.dan.san.ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
2011 yılında faaliyee başlayan şirketimiz dış ticaret alanında hizmet vermektedir.Ürünlerimiz

demir, hurda, gıda ürüleri(şeker icumsa45, kuru kayısı, helva, lokum, reçel, nişasta ve tekstil olarak da nonwoven tek kullanımlık ürünler ve nonwoven çantadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Nfs Dış Tic.inş.tur.teks.taş.dan.san.ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: Fatih Acıbal
Adres: Sadri Artunç cad.Kaya Çarşısı No:40 Safranbolu/Karabük
Şehir: Karabük
Ülke: Türkiye
Telefon: (370) - 7124202
Faks: (370) - 7124202
Web Sitesi: http://www.nfsgroup.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nfs Dış Tic.inş.tur.teks.taş.dan.san.ve firma bilgileri. Nfs Dış Tic.inş.tur.teks.taş.dan.san.ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nfs Dış Tic.inş.tur.teks.taş.dan.san.ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nfs Dış Tic.inş.tur.teks.taş.dan.san.ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.