Nike Samuraysport

Şirket Hakkında
Şirket Tarihçesi

1985 yılında Kocaeli / Derince’de ilk Uzak Doğu spor okulu olarak faaliyetine başlayan Samuray Spor Okulu, bünyesinde birçok Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonu sporcular yetiştirmiştir.

Bölgesindeki uzak doğu sporları malzeme temininde yaşanan sıkıntılar ve ortaya çıkan ihtiyaç nedeniyle spor perakendeciliğine başlayan Samuray Spor, talepler arttıkça bölgedeki diğer spor branşlarına da hizmet vermeye başlamıştır.

1 Şubat 1989’da İzmit Heykel yolunda 18 m2'lik ilk Samuray Spor Mağazasını faaliyete geçirmiştir.

Mustafa YOLDAŞ önderliğinde uzak doğu sporlarından aldıkları disiplin, alçak gönüllülük, azim ve dürüstlük felsefesi ile ticaret hayatına başlayan Samuray Spor, ilk günkü heyecanını hiç kaybetmeyerek tüm sporculara ürün tedarikçisi olarak Kocaeli lokasyonunda adından söz ettirmeye başlamıştır.

Bu dönemde kendi ürünlerini de imal etmeye başlayan Samuray Spor, bölgesinde birçok spor kulübüne ürün tedarik etmiş, Süper Lig takımlarından Kocaeli Spor Kulübü başta olmak üzere birçok futbol kulübüne forma ve ekipman temini konusunda çözüm ortağı olmuştur.

Aynı dönemlerde bölge futboluna büyük destekler sağlayan Samuray Spor, pek çok kurum ve kuruluşa hizmet vermiş, sponsorluklar yapmış, sporculara ve kulüplere danışmanlık hizmeti vermiştir.

Taleplerin artması ile 2001 ilkbaharında ikinci mağazasını açan Samuray Spor bu aşamadan sonra hızlı bir büyüme trendi izlemiştir.

Birçok dünya markasına bayilik yapan Samuray Spor, büyüme hedefleri kapsamında 2003 yılında Nike bölge bayiliğini alarak kurumsal yapılanmasında büyük yol kat etmiştir.

2007 itibariyle çevre illerde de mağazalar açarak hizmet ağını genişletmiştir.

2012 itibariyle Levi's Original Store franchise sistemini de bünyesine katan firmamız Eskişehir ESPARK AVM'de ilk Levi's mağazasını hizmete sunmuştur.

Bugün itibariyle Kocaeli, Sakarya, Bursa, Eskişehir, Balıkesir ve Zonguldak illerinde toplam 15 mağazaya sahip.
Nike Samuraysport
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nike Samuraysport
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Spor Ayakkabı
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Spor Giyim
Yetkili Kişi: M.Gökhan BİRİNCİ
Adres: Sanayi Mh. Çarşı AVM E-Blok No.14-15
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3250325
Web Sitesi: www.samuraysport.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nike Samuraysport firma bilgileri. Nike Samuraysport adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nike Samuraysport ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nike Samuraysport firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.