Nilka Metal.san.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
NİLKA METAL SAN.TİC.LTD.ŞTİ. olarak çelik kapı sektöründe en büyük firma olup çelik kapı bu malzemelerin üretimini gerçekleştirip satışını yapan ve hergün kendini geliştiren büyük bir firmayız.Metal ve mobilya bölümünde çelik kapılarda kullanılan malzemelerin imalatını gerçekleştirip Kale Kilit ve İto Kilitin bayiliği ile kapı aksesuarlarını temin edebilen kalite odaklı yenilikçi bir şirketiz.Kuruluşumuzdan bu yana saygı ve müşteri memnuniyeti esas prensipimiz olup heryeni müşterimizi NİLKA METAL ailesinden görüp seviyeli ve samimi iş ortaklığı kurmaktayız.Değerli ortaklarımız müşterilerimizin hayalleri ile sınırlı olmayan istedikleri bütün modelleri uygulayabilmekte ve istenilen hertürlü ebatları gerçekleştirilmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nilka Metal.san.tic.ltd.şti
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » İthalat
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Demir-Çelik Ürünleri
Yetkili Kişi: RECEP ŞENKARDEŞLER
Adres: ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DEMİRCİLER SİTESİ F2 BLOK 461 462 463 İKİTELLİ
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5495684
Web Sitesi: www.nilka.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nilka Metal.san.tic.ltd.şti firma bilgileri. Nilka Metal.san.tic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nilka Metal.san.tic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nilka Metal.san.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.