Nipperland-gale Tekstil Ltd Şti

Şirket Hakkında
2005 yilinda müsterilerimizle aracisiz bulusmayi hedefleyerek, bir yilda 5 magaza açilmistir.
En büyük hedefimiz; annelerimize, anne adaylarimiza ve çocuklarimiza kaliteli, ayni zamanda saglikli ürünler sunmaktir. Ürünlerimizde kullanilan kumas ve aksesuarlar kansorejen madde içermemektedir.
Firmamiz kendi bünyesinde hazirlamis oldugu modellerini ve koleksiyon çalismalarini tüm magazalarinda sizlerin begenisine sunmaktadir. Modayi takip eden degil, modayi olusturan tasarimlara sahiptir.
Firmamiz saglikli ve kaliteli ürünleri sunarken ürünlerin anne ve çocuk zevkine uygun olmasina dikkat etmektedir.
Nipperland Türkiye genelindeki genis bayi agi ve kendi Fabrika satis magazalariyla Bakircilar, Baglarbasi, Yesilyayla, Inegöl ve Yalova’daki magazalarimizda sizlere en iyi hizmeti sunmaya devam edecektir. Sizlerden gelen yogun talepler hedef çitamizi yükseltecek ve heyecanimizi devam ettirecektir
YAZ’A GÜLE GÜLE KIŞA MERHABA
Yeni bir vizyon ve yeni bir hizmet anlayışı ile 2011 kış koleksiyonumuzu açıyoruz.Sektörün ortak sıkıntılarının bilncindeyiz.Kaliteli ürün pahalı ürün mantığı yetersiz koleksiyon markayı veya ihtiyacınız olan ürünü üretim yerinden değil de ikinci elden farklı fiyatla almanız ve düşük kazançlar…
Gelin bu bilinçle hareket ederek sıkntıların kaynağına inelim iki uç noktayı üretici ve tüketiciyi birleştirelim.
Ayrıca bu birleşme ile farklı ürün çeşitlerine sadece sezon girişlerinde değil sezon boyunca sahip olma avantajlarını kullanalım.
160 modellik kış koleksiyonumuzla vişne cd.bulunan fabrikamız bünyesinde 300 m2 showroomumuza teşriflerinizi bekler hayırlı işler dilerim.

SAYGILARIMIZLA
NİPPERLAND
Nipperland-gale Tekstil Ltd
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nipperland-gale Tekstil Ltd Şti
Sektörü: Tekstil / Giyim » Çocuk Giyim
Yetkili Kişi: FETHULLAH AK
Adres: YUNUSEMRE MH 5.DİCLE SK.N:3-7/A-B
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 3602858
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: www.nipperlan.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
%30 COTTON %60 ACRYLİC
%30 YÜN %60 ACRYLİC
%30 COTTON %60 ACRYLİC
%30 YÜN %60 AKRİLİK
%30 YÜN %60 AKRİLİK
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nipperland-gale Tekstil Ltd Şti firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Nipperland-gale Tekstil Ltd firma bilgileri. Nipperland-gale Tekstil Ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nipperland-gale Tekstil Ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nipperland-gale Tekstil Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.