Nizam Soğutma

Şirket Hakkında
Sektörde öncü, yenilikçi, kalitede ve satışta üstün hizmeti ile Nizam Soğutma, üstün tecrübesi ile son yıllardaki modern perakendeciliğin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya hazırdır
Nizam Soğutma ;Konyada soğuk hava deposu, ikinci el market dolabı satışı, market dolabı tamir servisi, market dolabı tamiri, şarküteri dolabı tamiri, market dolabı , Şarküteri Reyonu, Sütlük ve Meşrubat Reyonu imalatı, şişelik , Manav Reyonu, Kuruyemiş Reyonu ve İtalyan pasta dolabı imalatı, pasta ve yaş pasta reyonu, İtalyan tipi yaş ve kuru pasta dolabı, pastane dolabı ve pastane reyonu imalatı, Unlu Mamül Reyonu, Soğuk Oda, Meze Teşhir Reyonu ve restoran soğutma dolabı, Kasap Reyonu ve kasap vitrini imalatı, Market rafı, pasta ve tatlı teşhir dolabı, şekerleme dolabı, market reyonu ve şarküteri reyonu, kasap dolabı, et reyonu, soğuk oda ve buzhane imalatı, endüstriyel buzdolabı, ticari buzdolabı imalatı yapmaktadır.
Nizam Soğutma ;Sütlük, Manav ve, Konya ili Marangozlar Sanayi Aksu Sokak No: 78 Selçuklu - KONYA adresinde bulunmaktadır. Firma Gıda / Tarım» Dondurulmuş Gıda sektöründe hizmet vermektedir. Firma yerleşkesinin adresine nasıl gidilebileceğini Nizam Soğutma ;Sütlük, Manav ve yol tarifi sayfalarımızdan öğrenebilirsiniz. Nizam Soğutma ;Sütlük, Manav ve nerede? olduğunu harita sayfamızdan öğrenebilirsiniz.
Nizam Soğutma marketleşmenin hızlı gelişiminin bilincinde, sektörün liderleri arasında olmasının verdiği sorumlulukla, ilkesi olan kalite ve hizmet anlayışını çağdaş yapılanmayla birleştirerek geleceğe yatırım yapmaktadır.
Nizam Soğutma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nizam Soğutma
Sektörü: Gıda / Tarım » Dondurulmuş Gıda
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Et, Tavuk, Balık
Yetkili Kişi: Rahim Pirinç
Adres: MarangozLar san. Aksu sok. No:78 Selçuklu
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2363615
Web Sitesi: www.nizamsogutma.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nizam Soğutma firma bilgileri. Nizam Soğutma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nizam Soğutma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nizam Soğutma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.