Nmg Catering Ve Toplu Yemek

Şirket Hakkında
NMG tabldot yemek ( toplu yemek ) üretiminde hijyen, lezzet ve kalite unsurlarını içeren standartlarında müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, toplu yemek müşterileri için fark yaratmayı ilke edinmiştir. Bünyesindeki uzman kadrosunun birikimlerini birleştirerek geliştirdiği üretim anlayışı ile sözkonusu standartlarında tabldot yemek üretimi yapmayı hedeflemektedir.

NMG CATERING olarak, öncelikle yurtdışı/içi inşaat şantiyelerinde, endüstri/sanayi tesislerinde ve tüm yurt çapındaki toplu yemek taleplerinizde; tabldot yemek işinin son derece sorumluluk gerektiren bir iş olduğu bilinciyle
50 kişiden 5.000 kişiye kadar olan toplu taleplerinize cevap vermeyi istemekteyiz

İlgilenenler; aşağıdaki adres ve numaralardan irtibata geçebilirler.
Nmg Catering Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nmg Catering Ve Toplu Yemek
Sektörü: Gıda / Tarım » Catering
Yetkili Kişi: YASEMİN ÖZÜNAL
Adres: SASALI ORGANİZE SANAYİ ÇİĞLİ
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (534) - 3536119
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Tabldot Yemeklerimizle Hizmetinizdeyiz
NMG tabldot yemek ( toplu yemek ) üretiminde hijyen, lezzet ve kalite unsurlarını içeren standartlarında müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak...
Nmg Catering Ve firma bilgileri. Nmg Catering Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nmg Catering Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nmg Catering Ve Toplu Yemek firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.