Nmg Sondaj Malzemeleri Ltd.şti

Şirket Hakkında
NMG Sondaj, sektörünün uluslararası malzeme ve ekipman ihtiyaçlarını karşılamak, ithalat ve imalat yapmak amacı ile 1995 yılında kurulmuştur.Sondaj sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden NMG, müşterilerine lojistik destek vererek, sürekli yenilenen teknoloji ile müşterilerine maksimum hizmet etmek amacındadır.

Bu sürekli değişen teknoloji ile beraber müşterinin maksimum seviyede verimliliğe ulaşmasına ve malzemeden daha uzun süre yararlanmasını arzu etmektedir.

Hedefimiz en ekonomik fiyatlarda malzemeyi zamanında teslim etmek ve teknik bilgiyi size sunmaktır
Nmg Sondaj Malzemeleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
NMG drilling equipment company established in 1995 to supply required equipments and requirements , and to import and make production in drilling equipments.NMG has been watching the technological developments in drilling equipment sector.NMG will provide high quality product, satisfied price and delivery time.We desire to help our customer to use our products and we are looking for long term relatinship with our customers.

Our target is to serve our customer best, give them reasonable price with high quality product, deliver the products in right in place and right in time.

İletişim Bilgileri
Firma: Nmg Sondaj Malzemeleri Ltd.şti
Sektörü: Maden ve Metal » Madencilik
Yetkili Kişi: Ali ihsan Önder
Adres: 100.Yıl Bulvarı 40.Sok.No:112 Ostim
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3545824
Faks: (312) - 3542112
Web Sitesi: http://www.nmgsondaj.com.tr/
Ürünleri
Kuyu sondajında olması gereken en önemli ekipmandır.Ağırlıkları 700-1500 kg arasındadır.6-9-12 metre uzunluklarında mevcuttur.Ağırlıksız sondaj mümkün...
Sondaj Borusu OD Thead Drg.No Wallthickness Upset Boru Formu Çap mm Çalışma Derinliği (mm) Ağırlık kg 2 3/8" API 2 3/8 IF VPI 201.00.00-7.11 E...
Çelik ve Elmas olarak yumuşak, orta-sert ve sert formasyon delici matkaplar aşağıda listelenmiştir ve stoklarımızda mevcuttur. Boyut(Inch) MM API ...
İlan Talep ve Teklifleri
Sondaj Borusu
Drill pipes
Nmg Sondaj Malzemeleri firma bilgileri. Nmg Sondaj Malzemeleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nmg Sondaj Malzemeleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nmg Sondaj Malzemeleri Ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.