Nobel Kagit San. Ve Dis Tic. Ltd Sti.

Şirket Hakkında
Nobel Kagit San., İstanbul ili Gumussuyu Cad. Odin is merkezi No:28/219 Topkapı/Zeytinburnu/İstanbul adresinde bulunmaktadır. Firma Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Mustafa Naci Yakar dir.
Nobel Kagit San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Nobel kağıt referanslarını her şehirden verebilen güçlü ve büyük bir firmadır.Bu bakımdan şirketimiz ile çalışmayı düşünmek isterseniz sizlere şirketimizdeki her malın özelliklerini ve fiyatlarını yollayabiliriz.Sizin için çalışma olanakları mallarımızın kalitesi ve fiyatları uygunsa bize geri dönmenizi rica ederiz.
İş ilişkileri şirketler için en uygun neyse ona yönelmeli.Bulunduğu yöreden maliyeti ucuza bir çok şirket şehirler arası ticaret yapmakta.Kendini ve pazarlamacısını iyi seçen bir şirket daima her türlü artarnetifi değerlendiren ve uygun verileri süzen şirket büyüme yolunda uygun mesafe kateder.
Nobel kağıt İstanbulun ileri gelen şirketlerinden biri olarak çalışma olanakları uygun seviyelerde olan her şirketle çalışmayı amaçlamaktadır.
Cevabınızın en kısa zamanda gelmesini umut eder iyi çalışmalar dileriz...
İletişim Bilgileri
Firma: Nobel Kagit San. Ve Dis Tic. Ltd Sti.
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Yazılı Basın
Yetkili Kişi: Mustafa Naci Yakar
Adres: Gumussuyu Cad. Odin is merkezi No:28/219 Topkapı/Zeytinburnu/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6137790
Web Sitesi: www.nobelkagit.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nobel Kagit San. firma bilgileri. Nobel Kagit San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nobel Kagit San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nobel Kagit San. Ve Dis Tic. Ltd Sti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-09-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.