Nobika Tanıtım Ve Reklam Hizmetleri

Şirket Hakkında
Nobika tasarımları ve cin fikirleriyle özgün işler çıkarmak isteğiyle kurulmuş samimi, içten ve müşterilerine tam hizmet vermeyi amaçlayan bir reklam ajansıdır.
Kendi sınırlarının farkında olarak sınırsızca büyümeyi hedefler. Nobikaya göre büyüme faktörü çalıştığı müşterilerin büyüklüğüne bağlı olduğu mantığı ile değil, işine zamanla sektörel anlamda ne kadar hakim olduğuyla ilişkilidir.
Öyle ki Nobika müşterisi kadar güçlü bir ajanstır.
Övünmeyi sevmeyiz fakat övgü almaktan da kıvanç duyar, işimize daha çok sarılırız. İlkelerimizin herkesten ulu, misyonumuzun diğer tüm ajanslardan karizmatik olması gerekmez. Yaratıcılığımız dışındaki tüm alanlarda sadece kendimiz ile rekabet halindeyiz. Yani olabileceğimizden daha iyi olmaya, alabileceğimizden çok yol katetmeye çalışıyoruz...
Nobika Tanıtım Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nobika Tanıtım Ve Reklam Hizmetleri
Sektörü: Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Gülşah Özdemir
Adres: istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 3024522
Web Sitesi: www.nobika.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nobika Tanıtım Ve firma bilgileri. Nobika Tanıtım Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nobika Tanıtım Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nobika Tanıtım Ve Reklam Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.