Nokta Dizayn Tekstil Transfer Aksesuar

Şirket Hakkında
NOKTA DIZAYN, Türkiye tekstil sektöründe 2003 yılında başladığı yolculuğunda, profesyonel çalışmaları ve üretimindeki kalite ile aksesuar alanında kendini kanıtlamıştır.
2006 son çeyreğinde dünya tekstil piyasasına hizmet vermek amacı ile yoluna devam eden NOKTA DIZAYN bugün birçok Avrupa ülkesine ihracat yapmaktadır.

Ürün yelpazemizdeki malzemelerimiz; Transfer kağıt, transfer taş (rhinestone, rhinestud, metallic), transfer hologram, transfer flok, reflektör, baskı makinaları ve isteğiniz doğrultusundaki tekstil ürünleri. Ayrıca bu ürünlerin satışı ve desen tasarımları da hizmetlerimiz arasında yer almaktadır.

Hedefimiz, genç ve tecrübeli kadromuzla kalite anlayışımızı birleştirerek, dünya tekstil piyasasında müşteri ve ürün yelpazemizi genişleterek daha iyi hizmet vermektir.

Firmamız ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi için internet sitemizi gezebilirsiniz.
www.nokta-dizayn.com

Çıktığımız bu yolculuğumuzda sizlerle karşılıklı güven ve anlayışa dayalı sağlam ilişkiler kurmak dileğiyle.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nokta Dizayn Tekstil Transfer Aksesuar
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil ve Konfeksiyon Yan Ürünleri
Yetkili Kişi: YALÇIN GÖL
Adres: SAADETDERE MAH. ESENYURT YOLU 4.SOK.NO:24 ESENYURT/BÜYÜKÇEKMECE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4239444
Faks: (212) - 4239391
Web Sitesi: http://www.nokta-dizayn.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Satım Ve İşbirliği Teklifi
NOKTA DIZAYN, Türkiye tekstil sektöründe 2003 yılında başladığı yolculuğunda, profesyonel çalışmaları ve üretimindeki kalite ile aksesuar alanı...
Nokta Dizayn Tekstil firma bilgileri. Nokta Dizayn Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nokta Dizayn Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nokta Dizayn Tekstil Transfer Aksesuar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-12-2006 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.