Nokta Kağıt Ve Makina Sanayi

Şirket Hakkında
10. yılını kutlayan Nokta Grup; kuruluşundan itibaren dijital baskı ve kopyalama sektörüne yönelik kağıt, makine – sarf malzemeleri ve teknik servis hizmetlerine odaklanarak, artan tecrübesi ve müşteri portföyü ile hizmet yelpazesini her geçen gün daha da genişletmiştir.

350 m²’lik alanda 5 katlı hizmet binasında 13 personel ve 8 araç ile müşterilerine kaliteli hizmet vermeyi ilke edinen şirketimiz, ağırlıklı olarak dijital baskı ve kopyalama sektörünün taleplerine cevap vermektedir. Günümüz koşullarındaki rekabet piyasasında en uygun maliyetli ve kaliteli ürün satışını müşterilerimize sunmak amacıyla temin edilen ürünler depolarımızda stoklanmakta ve siz müşterilerimizin talepleri doğrultusunda zamanında ve eksiksiz olarak sevk edilmektedir.

Müşteri memnuniyetini esas alan şirketimiz bu durumun gereklerini yerine getirmek için müşteri ihtiyaçlarının doğru tespit edilmesi adına, satış öncesi ve satış sonrası hizmetlerini uyum içinde sağlamaktadır.

Kurulduğu günden bu yana disiplini, iş ahlakını ve müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan Nokta Grup, sektörün en büyük sıkıntısı olan teknik hizmet sorununu deneyimli personelleri sayesinde en kısa zamanda çözerek güvenilir bir firma olmanın gururunu yaşamaktadır.

VİZYON

Vizyonumuz; 10 yıllık iş tecrübemiz ve uzman kadromuz ile teknolojik gelişmeleri takip ederek, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza en üst düzeyde değerler katarak sektörde lider olmaktır.

MİSYON

Misyonumuz; İş ortaklarımızla birlikte müşterilerimizin ihtiyaçlarına hızlı ve kaliteli bir hizmet sunarak; rekabette kazanan, sektördeki olası gelişmeleri araştıran, bunları önceden belirleyerek gerekli değişiklikleri hızla uygulayan, temel değerleri doğrultusunda iş ahlakı, dürüstlük ve kaliteden taviz vermeyen bir firma olarak sektörde tercih edilen iş ortağı olmaktır.
Nokta Kağıt Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nokta Kağıt Ve Makina Sanayi
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Baskı Makineleri
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar Sarf Malzemeleri
Yetkili Kişi: Koray Sertkaya
Adres: ATB İş Merkezi I Blok No: 225 Macunköy/Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3871347
Web Sitesi: http://noktakagit.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nokta Kağıt Ve firma bilgileri. Nokta Kağıt Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nokta Kağıt Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nokta Kağıt Ve Makina Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.