Normaturkey Bağlantı Ve Birleştirme Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
NORMA Group bağlantı ve birleştirme teknolojileri konusunda lider bir firmadır. Bünyesinde bulundurduğu NORMA, ABA, BREEZE, TORCA, TERRY, SERFLEX, SERRATUBE markaları ile otomotiv, denizclik, tarım vb birçok sektörde faaliyet göstermektedir.
Ürün gamı içerisinde hortum kelepçelerinden egzost kelepçelerine, yakıt hortumlarından konnektörlere kadar bir çok ürün bulunmaktadır.
Yüksek kalite ve hizmet anlayışı doğrultusunda dünyada ve Türkiyede önde gelen üreticiler tarafından öncelikle tercih edilmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Normaturkey Bağlantı Ve Birleştirme Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: Hakan YILDIZÖZ
Adres: Emlak Kredi Blokları A2 Blok D:5 K:1 Levent 34330
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2690020
Web Sitesi: www.normagroup.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Normaturkey Bağlantı Ve firma bilgileri. Normaturkey Bağlantı Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Normaturkey Bağlantı Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Normaturkey Bağlantı Ve Birleştirme Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.