Notebook Parçası Elektronik Ve Donanım Sistemleri

Şirket Hakkında
Notebook Parçası , notebook sektörüne ve son kullanıcıya marka ve model bağımsız notebook parçası sağlayan bir kuruluştur. Hedefimiz mümkün olabilecek en büyük parça çeşitliliğine sahip olmaktır. Gün geçtikçe yenilenen, artan parça dağarcığımız sayesinde aradığınız ürünü kolayca ve kısa sürede bulabilirsiniz. Anakart, yazıcı toneri, batarya, adaptör, ram, Lcd ekran sattığımız ürünlerden sadece bazıları.
Notebook Parçası Elektronik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Notebook Parçası Elektronik Ve Donanım Sistemleri
Sektörü: Bilgisayar » Teknolojik Ürünler
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Çevre Birimleri
Yetkili Kişi: İlhan ÖZGÜR
Adres: 1371 Sokak No:2/c Kasman İş Hanı Çankaya/İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4893537
Web Sitesi: www.notebookparcasi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Notebook Parçası Elektronik firma bilgileri. Notebook Parçası Elektronik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Notebook Parçası Elektronik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Notebook Parçası Elektronik Ve Donanım Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.