Nu Muhendislik

Şirket Hakkında
NU MÜHENDİSLİK İnşaat Tesisat Tic. Ltd. Şti. “ 1970 “ yılında İnş. Yük. Müh. Ş. Necati UZAKGÖREN tarafından kurulmuştur. Şirketimiz kurulduğu günden beri, yurt içi ve yurt dışındaki büyük projelerde mühendislik hizmeti vermektedir.

Şirketimiz genel olarak uzmanlaşmış mühendis , teknisyen ve idari kadrosu ile üstlendiği projelerde, mühendislik , müşavirlik ve kontrollük hizmetlerinin yanı sıra; projeler için gerekli ön çalışmalar ile birlikte metraj, ihale dosyası ve teknik şartnamelerin hazırlanması gibi konularda hizmet sunmaktadır.

Bünyesinde bulunan mekanik bölüm vasıtası ile projelerde ısıtma , soğutma , havalandırma, klima , yangın , doğalgaz , LPG ve sıhhi tesisat konularında, makine mühendisliği hizmeti vermektedir. Ayrıca bu projelerde müşavirlik , kontrollük ve taahhüt işleri de yapmaktadır.

NU MÜHENDİSLİK ilgili projelere inşaat ve mekanik bölümü olarak teklif verdiği gibi , büyük çaplı konut ve sanayi tesislerine proje grubu olarak katılıp “ inşaat , mekanik , elektrik ve mimari “ disiplinlerde hizmet verip, gerekli koordinasyon, kontrol ve uygulamaları gerçekleştirmektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nu Muhendislik
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Tesisat
Yetkili Kişi: Necati UZAKGOREN
Adres: Cumhuriyet bulvarı NO : 300 Sevil 1 iş merkezi kat : 2 / 201 - 202 ALSANCAK - 35220 İZMİR – TURKEY
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4211067
Web Sitesi: http://www.numuhendislik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nu Muhendislik firma bilgileri. Nu Muhendislik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nu Muhendislik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nu Muhendislik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.