Nuh Otomativ

Şirket Hakkında
Nuh Otomativ, Tekirdağ ili Tekirdağ Merkez adresinde bulunmaktadır. Firma Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv / Oto Yan Sanayi Diğer sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Caner dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
1970 yılın dan bugüne otomotiv sektöründe almış olduğumuz eğitim ve tecrübeler sayesinde otomatik şanzıman tamir bakım onarımı araç bakım onarımı tamiri ve onarımı ile yapılan tüm işlemlerde garantili bir şekilde hizmet vermekteyiz 
İletişim Bilgileri
Firma: Nuh Otomativ
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv / Oto Yan Sanayi Diğer
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: Caner
Adres: Tekirdağ Merkez
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (544) - 3584242
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
1970 yılın dan bugüne otomotiv sektöründe almış olduğumuz eğitim ve tecrübeler sayesinde otomatik şanzıman tamir bakım onarımı araç bakım onarımı tami...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nuh Otomativ firma bilgileri. Nuh Otomativ adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nuh Otomativ ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nuh Otomativ firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-01-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.