Nur Tur

Şirket Hakkında
İstanbul Boğazı’nda romantik bir gemide hayallerinizin düğününü düşünün. Hiç bir şey İstanbul Boğazı’nın sularında yıldızlarla dolu gökyüzünün altında yapılan düğünden daha romantik, büyüleyici ve görkemli olamaz. Size lüks gemilerimizden birinde düğün organizasyonu düzenlemek için, profesyonel deneyim ve tecrübe sahibi kadromuzla hizmetinizdeyiz. Dostlarınız ve aile yakınlarınızla yeni hayatınızı kutlamanıza yardımcı olalım. Dostlarınızla beraber İstanbul’da Boğaz turu eşliğinde çeşitli lezzetlerle dostlarınıza ikramlarda bulunmak istemez misiniz? Sizin düğününüzü o özel günü kimse unutamayacak, o güne İstanbul Boğazı tanıklık edecek ve misafirlerinizin aklından o büyüleyici gece hiç çıkmayacak.
Nur Tur
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nur Tur
Sektörü: Turizm / Otel » Turizm Seyahat Acentaları
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Ulaşım
Yetkili Kişi: muhammet nur
Adres: istinye mh lale sk no:9 sarıyer istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2771765
Web Sitesi: yat.turlari.gen.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Nur Tur firma bilgileri. Nur Tur adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nur Tur ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nur Tur firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.