Nurtül Temizlik Hizmetleri San.ticaret Limited Şirketi

Şirket Hakkında
BİZ TEMZİLİĞİN İNSANA VERDİĞİ HUZURUN BİLİNCİNDE OLARAK TEMİZ ÇEVRE-TEMİZ İNSAN SLOGANI İLE YOLA ÇIKARAK SEKTÖRDE YENİ VE DİNAMİK KADROMUZLA İDDİALIYIZ.NURTÜL TEMİZLİK LTD. ŞİRKETİ BÜYÜK-KÜÇÜK ÖLÇEKLİ İŞLETMELER, KAMU KURUM VE KURULUŞLARI, PALAZALAR, ALIŞVERİŞ MNERKEZLERİ, EĞİTİM-ÖĞRETİM KURUMLARI, YAŞAM MERKEZLERİ VE SİTELERE KADAR HER YERDE İNSAN SAĞLIĞINI EN İYİ ŞEKİLDE İDAME ETTİRMEYİ KENDİSİNE İLKE EDİNMİŞ ÖZEL BİR TEMİZLİK ŞİRKETİDİR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Nurtül Temizlik Hizmetleri San.ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Bakım Hizmetleri
Yetkili Kişi: SAMET ALAKUŞ
Adres: YENİ MAH VARNALI CAD HATİPOĞLU SK.NO:51 P.K. 34570 SİLİVRİ/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 7284290
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Şok Fiyatlarla Temizlik Hizmetleri İddaa Ediyoruz Şaşıracaksınız ...
KONUSUNDA UZMAN VE TECRÜBELİ BİR YÖNETİM KADROSUNA SAHİP OLAN VE BU KADRO İLE MÜŞTERİLERİNE KALİTELİ VE TİTİZ BİR HİZMET VEREREK MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ Ö...
Nurtül Temizlik Hizmetleri firma bilgileri. Nurtül Temizlik Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Nurtül Temizlik Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Nurtül Temizlik Hizmetleri San.ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.