Oba Cold Endüstriyel Sogutma Sistemleri

Şirket Hakkında
Oba Cold Soğutma Sistemleri olarak, deneyimli kadromuz ve güçlü kurumsal yapımız sayesinde endüstriyel soğutma sistemleri pazarında başarılı bir şekilde faaliyet göstermekteyiz. Değişen koşullara uygun olarak hizmetlerimiz ve ürünlerimiz aralığını sürekli olarak yenilemekte ve geliştirmektedir ve hepsi de arkadaşlarımız olarak gördüğümüz müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Çalışanlarımızın pazar tecrübesi ve bilgisine dayandırdığımız bu yaklaşımla, yurtiçi ve yurtdışında birçok başarılı projede yeni zemin oluşturuyor ve teknoloji ve insan kaynaklarına yatırım yapıyoruz

TSE-HYB, ISO 9001, ISO 14001, GOST-R ve ISO 9001 standartlarına uygun olarak en son teknolojiyi benimseyerek hızla değişen ihtiyaç ve gereksinimlerini karşılamamıza ve ürün ve sistem kalitesinin en üst noktasına ulaştığımıza inanıyoruz. UKR SEPRO sertifikası. Hem yurtiçinde, hem yurtdışında yaptığımız projelerde takip ettiğimiz mükemmel iş felsefemiz sayesinde her yıl yüzde yüz civarında bir büyüme sergiliyoruz. Türkiye'nin önde gelen sanayilerine, yani gıda, lojistik, tekstil ve denizcilik alanlarında gösterdiğimiz hizmet odaklı yaklaşımımız, müşteri memnuniyetine özel önem verdiğimizi göstermektedir.
Oba Cold Endüstriyel
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Oba Cold Endüstriyel Sogutma Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: Yesim Yurtgulu
Adres: Yüce Yurt Mahallesi Şehit İsmail Şirin Caddesi No : 96/ A http://www.obacold.com/
Şehir: Sivas
Ülke: Türkiye
Telefon: (346) - 2238080
Web Sitesi: 58000
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Soğuk Hava Deposu
Gıda tüzüğüne uygun olarak yaptığımız anahtar teslim soguk hava depoları şoklama üniteleri entegre tesisler proses ve kesim üniteleri ürün muhafaz...
Oba Cold Endüstriyel firma bilgileri. Oba Cold Endüstriyel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oba Cold Endüstriyel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oba Cold Endüstriyel Sogutma Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-09-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.