Oğuşlar Gr5oup Otomotiv

Şirket Hakkında
KURUMSAL
Skoda SsangYong OĞUŞLAR GROUP OTOMOTİV, Skoda tutkunlarının, otomobillerine güvendikleri gibi, satış sonrası hizmet ve servis kalitesine de güvenmek istediklerini iyi biliyor. Otomotiv sektöründe 35 yıldır müşterilerimizle kurduğumuz iletişim, bu güveni oluşturan en büyük etkendir.

Skoda SsangYong OĞUŞLAR GROUP Otomotiv`in güleryüzlü ve profesyonel ekibinin satışta başlayan ilgisi, en gelişmiş teknolojilerin uygulandığı bakım ve onarım çalışmalarında daha da artıyor, zengin stoklarıyla her türlü yedek parça ve aksesuar anında teslim ediliyor. Gerek periyodik bakımlar, gerekse onarım ve hizmetlerin tümü; konusunda uzman bir kadro ve en gelişmiş teknoloji eşliğinde, son derece güven verici bir şekilde uygulanmaktadır. En son teknolojik cihaz ve sistemlerin kullanıldığı servisimizde MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İLKEMİZDİR.
Beklentilerin üzerinde yaratıcı hizmet vizyonuyla iş planları oluşturan OĞUŞLAR GROUP OTOMOTİV , otomotiv değer zincirinin her alanında var olmayı kurumsal stratejisinin temel dayanağı olarak nitelendirmektedir.

VİZYONUMUZ
Beklentilerin üzerinde yaratıcı hizmet sağlamaktır.

MİSYONUMUZ
OĞUŞLAR GROUP OTOMOTİV; otomotiv sektöründe; Müşteri odaklılık prensibi üzerine çalışan,
Sektörünü iyi tanıyan, Paydaşlarının beklentilerini bilen ve yeni beklentiler tanımlayıp, bunların en üst düzeyde tatminini hedefleyen,
Yaratıcı insan gücüne sahip ve bu doğrultuda teknolojiyi iyi kullanan, Güvenilir, Otomotiv değer zincirinin her alanında verimli ve kârlı hizmet vermeyi hedefleyen bir şirkettir.



Oğuşlar Gr5oup Otomotiv
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Oğuşlar Gr5oup Otomotiv
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
Yetkili Kişi: SIDDIK OĞUŞ
Adres: ÇAKMAK MH . AKDENİZ CD. DERE SK. N:153 ÜMRANİYE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5337474
Web Sitesi: www.oguslargroup.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Oğuşlar Gr5oup Otomotiv firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Oğuşlar Gr5oup Otomotiv firma bilgileri. Oğuşlar Gr5oup Otomotiv adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oğuşlar Gr5oup Otomotiv ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oğuşlar Gr5oup Otomotiv firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.