Oğuzcanlar San Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Bismot;1952 yılında kurulan Oğuzcanlar Tic.ltd.şti nin mobilya markasıdır.2004 yılından itibaren mobilya sektöründe özellikle plazma LCD TV SEHPAları alanında faaliyet gösteren Bismot , kalite özgün tasrım ve müşteri odaklı üretim anlayışı ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Tv sehpalarında kullanılan hammaddeleri titizlikle seçen firmamız çalışanlarının ve müşterilerimizin sağlığını en önemli ilke olarak kabul etmiştir.Bismot ürünlerini seçkin bayilerde bulabilirsiniz.
Oğuzcanlar San Tic.ltd.şti.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Oğuzcanlar San Tic.ltd.şti.
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ev Mobilyası
Yetkili Kişi: OSMAN OĞUZCAN
Adres: Organize sanayi bölgesi
Şehir: Karaman
Ülke: Türkiye
Telefon: (338) - 2241039
Web Sitesi: www.bismot.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
REMOTE CONTROLE (KUMANDALI) SPECİAL LOCK SYSTEM(ÖZEL GÜVENLİK SİSTEMLİ)
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Oğuzcanlar San Tic.ltd.şti. firma bilgileri. Oğuzcanlar San Tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oğuzcanlar San Tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oğuzcanlar San Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.