Oğuzhan Pls.ve Kalıp San.ltd.şti. Vialli

Şirket Hakkında
OĞUZHAN PLASTİK KALIP SANAYİİ, kurucularının plastik kalıp imalatı ve teknolojisi hakkında uzmanlık derecesindeki bilgilerine dayanılarak 1993 yılında Semih Güngör öncülüğünde kurulmuştur.

1996 yılına kadar yurtiçi ve yurt dışındaki müşterilerine kaliteli ve üstün nitelikli plastik kalıplar üreterek hizmet etmiştir.

Firma 1996 yılında hedeflediği imalat programına yönelerek plastik enjeksiyon bölümünü de oluşturmuştur.Bu tarihten itibaren plastikten üretilen temizlik gereçleri alanında dünya standartlarında mamüller üretmek için kalıphane, plastikhane ve montaj bölümlerinde titiz bir çalışmaya yönelmiştir.

Üretimdeki mamüllerin tasarımlarını firma kendi bünyesinde yapmakta ve endüstriyel tasarım tescil belgeleriyle korumaya almaktadır. Halen ürünlerini OĞUZHAN PLASTİK KALIP SAN.LTD.ŞTİne ait olan VİALLİ markasıyla müşterilerine sunmaktadır.
Oğuzhan Pls.ve Kalıp
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Z KATLI KAĞIT HAVLULUK BEYAZ
İletişim Bilgileri
Firma: Oğuzhan Pls.ve Kalıp San.ltd.şti. Vialli
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Züccaciye
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
Yetkili Kişi: SEMİH GÜNGÖR
Adres: İKİTELLİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ - BİKSAN SANAYİ SİTESİ B.2 BLOK NO:26-32 BAŞAKŞEHİR/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4859918
Faks: (212) - 4859952
Web Sitesi: www.vialli.com.tr
Ürünleri
İÇTEN ÇEKMELİ KAĞIT HAVLU DİSPENSERİ
MİNİ JUMBO TUVALET KAĞIDI DİSPENSERİ ŞEFFAF
Z KATLI KAĞIT HAVLU DİSPENSERİ
kilitli sıvı sabun dispenseri
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Oğuzhan Pls.ve Kalıp firma bilgileri. Oğuzhan Pls.ve Kalıp adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oğuzhan Pls.ve Kalıp ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oğuzhan Pls.ve Kalıp San.ltd.şti. Vialli firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.