Oksimar Sınai Ve Tıbbi Gazlar İth. İhr. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
1965 yılından bu yana sınai gazları üretim ve pazarlama konusunda faaliyetini sürdüren firmamız, satışa sunduğu gazın saflığı, kalitesi ve müşteri odaklı çalışmalarıyla pazardaki haklı yerini almıştır.



OKSİMAR sınai gaz üretimi ve yangın söndürme cihazları konusunda Türkiye pazarını geliştiren uluslararası ölçülere göre güçlü, güvenilir, müşteri odaklı ve kârlı bir kuruluş olmak ve bunu idame ettirmek için heyecanla çalışarak özveri harcayan kuruluştur.

Gerçekleştirdiği yatırımlarla, çok kısa sürede bölge çapında, sınai gaz üretiminde ihtiyaca cevap verebilecek kapasiteye OKSİMAR ulaşmıştır.



OKSİMAR’ın müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları, ARGE bölümünün, tüketici beklenti ve ihtiyaçlarını gerçekçi şekilde saptamasına olanak sağlamakta ve bu ihtiyaçlara yönelik yeni ürün ve hizmet pazarlanmasına fırsat vermektedir. Dünya gaz sektöründeki gelişmeleri yakından takip ederek, faur ve seminerler vasıtasıyla kendini sürekli geliştiren OKSİMAR, böylelikle müşteri memnuniyetini amaçlayan hizmet kalitesini sürekli canlı ve güncel tutmaktadır.



5,000 m²’lik üretim alanıyla, Türkiye ve dünya standartlarına uygun olarak üretim yapan OKSİMAR, yüksek saflıkta ürünlerini, etkili ve güçlü pazarlama ağı ile gerek bölgesine gerekse diğer bölgelere pazarlamaktadır. Yıllık 1000 m³ oksijen; 1000 m³ argon; 1.000 m³ azot ve 1.000 ton karpit kapasitesiyle OKSİMAR Gebze – Şekerpınar’da yer alan fabrikasında üretim yapmaktadır.

Oksimar Sınai Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Oksimar Sınai Ve Tıbbi Gazlar İth. İhr. Ltd. Şti.
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimya
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimyasal Ekipmanlar
Yetkili Kişi: Sude ÖZDEMİR
Adres: BİRMES SAN. SİT A4 BLOK NO:27 ORHANLI/TUZLA-İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4461924
Web Sitesi: www.oksimar.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Oksimar Sınai Ve firma bilgileri. Oksimar Sınai Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oksimar Sınai Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oksimar Sınai Ve Tıbbi Gazlar İth. İhr. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-07-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.