Okura Uluslararası Taşımacılık A.ş.

Şirket Hakkında
“OkurA Uluslar arası Taşımacılık A. Ş.” Mersin’de yerleşik, İstanbul, İzmir ve Moskova’da ofisleri olan bir uluslar arası taşımacılık kuruluşudur. Şirketimiz oldukça tecrübeli ve Bağımsız Devletler Topluluğu, Ortadoğu ve Avrupa’nın bir çok kentine teslimatlar yapabilecek donanıma sahiptir.Son zamanlarda büyük miktarlarda transit yükün Irak’taki teslim yerlerine taşınmasını gerçekleştirmekteyiz.

OkurA A.Ş. olarak Ukrayna’dan İskenderun’a gelerek Irak’taki değişik varış yerlerine teslim edilmek üzere 4 x 4 arazi araçlarını, ambulansları, kamyonları, Ağır Araçları taşımaktayız. Bunlarla ilgili değişik fotoğrafları www.okura-trans.com web sitemizden görebilirsiniz. Bugüne kadar 3000 aracın Irak’ın Taji, Al Kesk, Kerküş’teki askeri üslerine taşınmasını tamamlamış bulunmaktayız..İskenderun Limanından Irak’taki değişik varış yerlerine yapılan tüm bu taşımalar tamamen ABD Ordusu Yetkilileri kontrolünde ve izinleriyle gerçekleşmektedir.


OkurA A.Ş.’nin Kuzey Irak’ta artık kendi Güvenli Garajı bulunmaktadır. OkurA’nın İsmailiye’den 1 km evvel Zaho yakınlarındaki Güvenlik Garajı 5o dönüm üzerine kurulu, çevresi 1, 5 metre yüksekliğinde dikenli telle çevrili ve 24 saat silahlı muhafızlar tarafından korunmaktadır. Biz aynı zamanda 12/13 araçlık konvoylar halinde sevk edilen araçlarımızın güvenliği için 25 silahlı Irak Vatandaşı muhafızı kadromuzda bulundurmaktayız..Tüm araç konvoylarımız 5 araç tarafından ( 1 makine tüfekle techizatlandırılmış pikup ve silahlı 3 muhafızın bulunduğu 4 araç) eşlik edilmekte ve ayrıca 10 silahlı muhafız araçların içinde şöförler ile birlikte yolculuk yapmakta. Bu muhafız sayısı işin hassasiyetine ve miktarına göre artırılabilir.

Bu proje 2006 yılı sonuna kadar devam edecektir. Her ay muntazam olarak İskenderun Limanında 1 Ro-Ro gemisi boşaltmaktayız. OkurA A.Ş. olarak 500 MW lık Al Nussayib/Kerbela/Irak Elektrik Santraline ait toplam 700 TIR lık taşımayı başarı ile tamamlamış bulunmaktayız.

Tüm bu taşımalar Irak’ta yaşanan kaos ortamında, teröristlerin ölümcül saldıralarına karşı hem taşıdığımız malın, hem de muhafız ve şöförlerimizin maksimum güvenliği düşünülerek organize edilmekte ve gerçekleştirilmektedir. OkurA’nın yukarıda da söz edildiği gibi bu amaçla iyi bir güvenlik ekibi bulunmaktadır. Büyük miktarlarda inşaat malzemesi, gıda, ağır iş makinesi, elektrik santrali, kamyon, 4x4, mutfak römorku, kurtarma aracı v.s. OkurA organizasyonu ile güvenle taşınmıştır.

Lütfen, özellikle Irak’a yapacağınız ihracat ve Türkiye Limanları üzerinden gerçekleştirmeyi düşündüğünüz transit taşımalarınızda, sorularınız için OkurA’yı arayın.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Okura Uluslararası Taşımacılık A.ş.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Deniz Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Korman Turkmen
Adres: İsmet İnönü Bulvarı Batuhan İşhanı No:90 2/4
Şehir: Mersin
Ülke: Türkiye
Telefon: (324) - 2386904
Faks: (324) - 2386136
Web Sitesi: http://www.okura-trans.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Okura Uluslararası Taşımacılık firma bilgileri. Okura Uluslararası Taşımacılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Okura Uluslararası Taşımacılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Okura Uluslararası Taşımacılık A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-06-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.