Okyanus Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi

Şirket Hakkında
Okyanus Eğitim Hiz. Ltd. Şti’nin birlikte çalıştığı ülkeler: Kanada, Amerika, İngiltere, Almanya, Fransa, Rusya, Kazakistan, İspanya, Avusturalya, İsviçre ve Yeni Zellanda’ dır.
Okyanus Eğitim Hiz. Ltd. Şti.’nin danışmanlık hizmetini verdiği programlar: İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Rusça Dil Okulları ve Yaz Okulları, Profesyoneller İçin İşletme, Turizm, Finans, İngilizce Öğretmenliği, Bilim, Teknoloji, Bilgisayar konularında Sertifika ve Diploma programları, İş Tecrübesi ve Staj programları, Lisans, Yüksek Lisans ve MBA programlarıdır.
Okyanus Eğitim Hiz.Ltd.Şti, 8 yaştan itibaren tüm yaş gruplarından öğrencilere danışmanlık hizmeti sunarak onların ilgi ve ihtiyaçlarına uygun programlar bulabilir.Dil okulları ve yaz okullarının programları için ücretsiz danışmanlık hizmeti sunar.Vize danışmanlığı hizmeti sunar.Uçak bileti rezervasyonunuzu yapar.Çeşitli konaklama seçenekleri sunar ve konaklama rezervasyonunuzu yapar.
Okyanus Eğitim Hiz Ltd. Şti. yurtdışındaki firmalarla sıklıkla iletişim kuran şirketlere özel yabancı dil eğitimi programında, katılımcılara diğer uluslar ve bu uluslardan meslektaşlarıyla sosyal ve kültürel anlamda da aynı dili konuşmalarını ve iş ilişkilerini geliştirmeyi sağlayan bir eğitim programı sunar. Yabancı dil eğitimlerimiz, İngilizce, Almanca, İtalyanca ve Rusça dillerinde verilir.



Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Okyanus Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Dil Eğitimi
Yetkili Kişi: Gonca Gül Köseoğlu
Adres: Bağdat cad. Vedat İş Merkezi No:53/83 K:4 Kızıltoprak/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3379573
Faks: (216) - 3379574
Web Sitesi: http://www.okyanusegitim.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Şirketlere Özel Yabancı Dil Eğitimleri
Okyanus Eğitim Hiz Ltd. Şti. yurtdışındaki firmalarla sıklıkla iletişim kuran şirketlere özel yabancı dil eğitimi programında, katılımcılara diğer ul...
Okyanus Eğitim Hizmetleri firma bilgileri. Okyanus Eğitim Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Okyanus Eğitim Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Okyanus Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-06-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.