Oligro Gübre Fabrikası

"Toprak Anayı Sevindiren Gübreler"

Şirket Hakkında
Oligro, tarımda sürdürülebilir yüksek verim ve kalite artışı sağlayan, ileri teknoloji kullanılarak üretilen bir bitki besleme ürünleri markasıdır.

Bursa Orhangazi’de %100 yerli sermaye ile kurulan Olimpum Dış Ticaret Pazarlama Ltd. Şti.’ne ait modern tesislerde üretilen Oligro, suda çözünür NPK gübreler, izelementler, sıvı gübreler, mikrobiyal gübreler ve saf gübrelerden oluşan geniş ürün yelpazesi ile Türkiye ve dünyada müşterilerinin taleplerini karşılamaktadır.

Temelinde dış ticaret ve kimyevi hammadde tedariği konusunda 35 yıllık köklü bir tecrübe barındıran Olimpum, müşterilerinin güvenini hak etmek için kendini sürekli yenilemekte ve rakipleri tarafından da saygın bir şirket olmayı hedeflemektedir.

Tarımın olduğu her yerde, çiftçinin hep yanında…
Oligro Gübre Fabrikası
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Oligro Gübre Fabrikası
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Gübre
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Organik Kimyasal Madde
Yetkili Kişi: Murat Kerim Çekiç
Adres: Gedelek Mah. Açmalar Mevkii San. Sitesi 13. Blok No: 1
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 5860183
Web Sitesi: https://olimpum.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Damla Sulama Yaprak Gübreleri
Oligro damla sulama ve yaprak gübreleri, yüksek kalite ve saflıkta hammaddelerden üretilmektedir. %100 suda çözünen ve şelatlı iz elementler içe...
Oligro Gübre Fabrikası firma bilgileri. Oligro Gübre Fabrikası adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Oligro Gübre Fabrikası ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Oligro Gübre Fabrikası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-11-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.