Olivam Gıda Zeytin Ve Zeytinyağı

Şirket Hakkında
Olivam Gıda zeytin ve zeytinyağı fabrikası 2015 yılının ekim ayında açılmış olup, dededen toruna aktarılan 50 yıllık zeytincilik mesleğinin bir ürünüdür.

Ekolojik faz olarak adlandırılan son teknoloji ürünü makinelerimiz ile, günlük 70 ton zeytin işleme kapasitesine sahip olan Olivam Gıda tesisleri, elde edilen zeytinyağlarının kimyasal ve duyusal test ve analizlerini yaptıktan sonra krom nikel tanklarda, ısı ve ışıktan uzak, oksijen ile teması kesilerek saklamaktadır. En kaliteli ve doğal zeytinyağını müşterilerine sunmayı hedefleyen Olivam Gıda, verimli çalışma ve optimum işleme kapasitesine ulaşmak için yatırımlarına ticari hayatı boyunca devam edecektir.
Olivam Gıda Zeytin
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Olivam Gıda zeytin ve zeytinyağı fabrikası 2015 yılının ekim ayında açılmış olup, dededen toruna aktarılan 50 yıllık zeytincilik mesleğinin bir ürünüdür.

Ekolojik faz olarak adlandırılan son teknoloji ürünü makinelerimiz ile, günlük 70 ton zeytin işleme kapasitesine sahip olan Olivam Gıda tesisleri, elde edilen zeytinyağlarının kimyasal ve duyusal test ve analizlerini yaptıktan sonra krom nikel tanklarda, ısı ve ışıktan uzak, oksijen ile teması kesilerek saklamaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Olivam Gıda Zeytin Ve Zeytinyağı
Sektörü: Gıda / Tarım » Yağ Sanayi
Yetkili Kişi: Buğra Önal
Adres: Argavlı Köyü Bodrum Yolu Üzeri (opet Benzin İstasyonu Yanı)
Şehir: Aydın
Ülke: Türkiye
Telefon: (256) - 5123300
Web Sitesi: www.olivam.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Olivam Gıda Zeytin firma bilgileri. Olivam Gıda Zeytin adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Olivam Gıda Zeytin ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Olivam Gıda Zeytin Ve Zeytinyağı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-01-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.