Olkim Etiket, Matbaacılık San. İç Ve Dış Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
1980 li yıllarda sektöre giren Olkim Etiket; sektörde kalite sandartlarını, ürün çeşitliliğini ve müşteri memnuniyetini benimseyerek barkod ürünleri pazarındaki payını giderek artırmaktadır.

Halen değişik alanlardaki ithalat ve ihracatı kapsayan dış ticaret faaliyetlerini yürütmekte olan OLkim , kalite anlayışı , müşteri memnuniyeti felsefesi ve en önemlisi geleneksel ticari ahlak prensiplerine bağlılık noktasındaki hassas tavrıyla etiket piyasında adından söz edilen seçkin bir firma haline gelmiştir.

Olkim barkod ürünlerini uygun fiyatlarla sizlere sunmakta, ithalatını yaptığı ürünlerde daima stoklu çalışmaktadır.

Ürün portföyümüzün genişlemesi ile değişik sektörlere yönelik çözüm imkanlarımız artmıştır. Tekstil, süpermarket / market, eczaneler, kuyumcular, benzin istasyonları, kargo / kurye firmaları, bankalar, orduevleri, askeriye, SSK Hastaneleri, oteller, stadyumlar, kütüphaneler hizmet verdiğimiz sektörlerden sadece bir kaçı.
Olkim Etiket, Matbaacılık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Olkim Etiket, Matbaacılık San. İç Ve Dış Tic.ltd.şti.
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Baskı Ürün ve Yan Ürünleri
İkincil Sektörü:Basın / Yayın / Matbaacılık » Baskı Makineleri
Yetkili Kişi: Ercan KALYONCU
Adres: E-5 Yanyol Girne Mah. Maltepe Sanayi Sitesi C 13 Maltepe / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4892039
Web Sitesi: www.olkim.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Olkim Etiket, Matbaacılık firma bilgileri. Olkim Etiket, Matbaacılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Olkim Etiket, Matbaacılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Olkim Etiket, Matbaacılık San. İç Ve Dış Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.