Omka Yapı İnş.mak.san.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
OMKA YAPI İNŞ.MAK.TAAH.SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ

Geçmişi 1994 yılında BOYUT MÜHENDİSLİK MAK.SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ. ‘nin kurulumuyla başlayan ve daha sonra OMKA YAPI olarak yapılanan firmamız; Yücel KARA ve Soner KARA ortaklığı ile mekanik ve inşaat sektörün de geçmiş deneyimlerin birleşmesi ile tekrar yapılanarak faaliyetini halen İSTANBUL adresinde sürdürmektedir.

OMKA YAPI İNŞ.MAK.TAAH.SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ. geçmişten gelen deneyimlerini Türkiye genelin de ve yurtdışı projelerde halen kullanmakta ve çalışmaktadır.Konusu İnşaat ve mekanik alanın da olan firmamız referansları ile halen tercih edilen firma özelliğini büyük bir gururla taşımaktadır.

İnşaat sektörüne girişi özel firma bünyesinde bir çok projeler de çalışarak deneyim kazanmış ve 2003 yıllından sonra taşeronluk hizmetine başlayarak günümüze kadar konutlar da ince ve kaba işler de taşeronluk hizmeti yapmıştır ve devam etmektedir.


Tünel kalıp

Konvansiyonel kalıp

Kaset Kalıp

Altyapı

Çelik konstrüksiyon

Hafriyat

Taahhüt İşleri

İnce İşler
Omka Yapı İnş.mak.san.tic.ltd.şti
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Omka Yapı İnş.mak.san.tic.ltd.şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Müteahhit ve Taşeron
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: SONER KARA-YÜCEL KARA
Adres: POSTANE MAH.YALIBOYU CAD.81/1 TUZLA/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4472251
Faks: (216) - 4472268
Web Sitesi: www.omkayapi.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Omka Yapı İnş.mak.san.tic.ltd.şti firma bilgileri. Omka Yapı İnş.mak.san.tic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Omka Yapı İnş.mak.san.tic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Omka Yapı İnş.mak.san.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.