Önerler Mühendislik Çevre Danışmanlık Akustik Gürültü Ölçümü Atık Yönetim Planı

Şirket Hakkında
ÖNERLER MÜH. ÇEVRE DANIŞMANLIK Günümüzde Çevre Bilincinin artması, Uluslararası Yasal Düzenlemeler, Mevcut Yasalar ve Yönetmelikler doğrultusunda periyodik ölçüm ve analizler yapmak; Çevre Bakanlığı ve İSKİ nin belirlemiş olduğu deşarj standartlarına uygun bir şekilde işletmelerin devamlılığını sağlamak amacı ile mühendislik ve danışmanlık alanında çevre için çözüm önerileri sunmaktadır.
Önerler Mühendislik Çevre
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Önerler Mühendislik Çevre Danışmanlık Akustik Gürültü Ölçümü Atık Yönetim Planı
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Bedriye ÖNER
Adres: Beştelsiz mah. g2 sok. no: 8 Zeytinburnu
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5545891
Web Sitesi: www.onerlermuhendislik.com
Ürünleri
Firmamız gürültü ölçüm hizmeti vermektedir.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Önerler Mühendislik Çevre firma bilgileri. Önerler Mühendislik Çevre adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Önerler Mühendislik Çevre ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Önerler Mühendislik Çevre Danışmanlık Akustik Gürültü Ölçümü Atık Yönetim Planı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.