Onur Makina Beton Pompa-transmikser Yedek Parçaları

Şirket Hakkında
Firmamız ONUR MAKİNA Beton Pompa ve Transmikser Yedek Parçalarının imal edilmesi ve satışı konusunda faaliyet göstermektedir. Amacımız en iyi kaliteyi en uygun fiyata siz müşterilerimize ulaştırmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Beton Pompa Yedek Parçaları;piston takozları,
aşınma plakaları, kazan çıkışı dirsekler, konik (pantolon) boru, kelepçeler, uç hortumu, temizleme topları, 90, 60, 45, 42, 35, 30, 20, 15 derece dirsekler, kuleiçi dirsekleri, boru flanşları, kauçuk contalar, beton borusu çıplak ya da flanşlı...
Beton Mikser Yedek Parçaları; su pompası, fan mil, keçe kömür, kumanda kutusu, mikser makaraları, oluk kaldırma krikosu, mikser gaz halatı, katlanır oluk, ilave oluk... ve daha bir çok malzeme
İletişim Bilgileri
Firma: Onur Makina Beton Pompa-transmikser Yedek Parçaları
Sektörü: Makina » İş Makinaları
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: Ali GÖK
Adres: Akdeniz Sanayi Sit. 5029 Sok. No:52
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2215576
Faks: (242) - 2210528
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Onur Makina Beton firma bilgileri. Onur Makina Beton adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Onur Makina Beton ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Onur Makina Beton Pompa-transmikser Yedek Parçaları firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-06-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.