Opax Müh.kamera Alarm Ve Güvenlik Sistemleri

Şirket Hakkında
Opax Mühendislik Kamera Alarm ve Güvenlik Sistemleri Elektronik Dayanıklı Tüketim Mal. İletişim İthalat İhracat Dış Ticaret Paz. Ltd. Şti. 1999 yılında daha önceki bilgi ve birikiminin verdiği sinerjiyi faydaya dönüştürmek üzere şirketleşme yoluna giden Opax Güvenlik Kamera ve Alarm Sistemleri , kendisine Security CCD Camera , Alarm Systems ve Security Control ana başlıkları altında toplanan iş kolunu uzmanlık alanı olarak seçmiş ve tüm enerjisini bu alana yönelterek, yurt içinde ve yurt dışında belirlediği hedeflerine ulaşmak üzere yola çıkmış ve geçen 8 yıllık süre zarfında, sektöründe lider konumda yer alan kuruluşların arasında yer alma başarısını göstermiştir.
Uluslararası alanda konusuyla ilgili bir çok firma, kuruluş ve üreticileri titizlikle ve ayrıntılı biçimde takip eden Opax Güvenlik Kamera ve Alarm Sistemleri , ülkemizi teknolojik çöplüğe dönüştürmeden, en gelişmiş teknolojileri ve bunlara sahip olan kuruluşların distribütörlüğünü elde etme ve bunu sürdürme başarısını göstermiş, ülkemize ve insanımıza önemli bir katma değer sağlamıştır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Opax Müh.kamera Alarm Ve Güvenlik Sistemleri
Sektörü: Güvenlik » Güvenlik
İkincil Sektörü:Güvenlik » Güvenlik
Yetkili Kişi: sezer yurtbilir
Adres: Ragıp Üner Mah. Zübeyde Hanım Caddesi No:55 2000 Evler Yolu Devlet Hastanesi Kavşağı NEVŞEHİR
Şehir: Nevşehir
Ülke: Türkiye
Telefon: (384) - 2151800
Web Sitesi: www.opax.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Opax Müh.kamera Alarm firma bilgileri. Opax Müh.kamera Alarm adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Opax Müh.kamera Alarm ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Opax Müh.kamera Alarm Ve Güvenlik Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.