Open Organizasyon

"siz hayal edin biz gerçekleştirelim"

Şirket Hakkında
Open Organizasyon, Adana ili turgut özal blv mahfesıgmaz mah 79104 sk m. parlak gümüş apt çukurova adana adresinde bulunmaktadır. Firma Hizmet » Organizasyon sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi şehmuz sönmez dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
open organizasyon yıllardır sektöründebaşarıyla sürdürdüğü kalite ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışını,alanında uzman personeli,malzeme stok kapasitesi,teknik alt yapısındaki gücü ile birlikte sürekli kendini yeniliyerek devam etmektedir dekarasyon,tasarım,üretim,montaj,sahne ses sitemleri,sanatçı organizasyonları,süslemeler , gala gecesleri,davetler, kır düğünü , magza açılışı, dogum oda süsleme,nikah şekeri, davetiye, fuarlar,ürün lansmanları ve özel temalı gösterileri geniş ürün yelpazesine sahiptir organizasyon konusunda ihtiyacınız olan her türlü hizmeti aracısız ilk ve tek elden temin edebilirsiniz...
İletişim Bilgileri
Firma: Open Organizasyon
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: şehmuz sönmez
Adres: turgut özal blv mahfesıgmaz mah 79104 sk m. parlak gümüş apt çukurova adana
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 5181215
Web Sitesi: www.openorganizasyon.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Open Organizasyon firma bilgileri. Open Organizasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Open Organizasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Open Organizasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.