Optimalmetal

Şirket Hakkında
OPTİMALMETAL
Firmamız optimal metal mimari dekoratif metal panel imalatları yapmaktadır balkon paneli , tavan paneli , bahçe çiti bahçe kapıları dahası .binbir renk motif ve desen lazer kesim paneller paravanlar korkuluk ….. bir çok üretimi yapmaktadır. sizlerin kişi ve kuruluşlara özel panellerinizin imalat aşamasında bizlerdende fiyat teklifi alabilirsiniz
Yaşamımızda yazlık , çiftlik , villa , otel , kafe , restoran , çardak , kamelya , ev , işyeri , fabrika , ofis , büro , işletme ve aklınıza gelebilicek bir çok alanda yaşamımıza renka katacak , estetik katacak , değer katacak dekoratif metal imalatlarınızı yapmaktayız.
Binbir desen , modern mimari desen , arma , logo , Osmanlı mimarisi , Osmanlı motifi , hayaledebildiğiniz , fotograflayabildiginiz, her örneği uzman ekibimiz tasarımını hazırlayıp , lazer kesim teknolojisini kullanarak imalatını yapmaktadır.
Gördüklerinizi bildiklerinizi unutun , sadece hayaledin , olmayanı yapılmayanı isteyin sizin için biz düşünelim size görselini sunalım ve hayata geçirelim . siz zamanınız sevdiklerinizle birlikte geçirin .
Çözüm ortagınız optimala metal ile hayatınıza canlı desenlerle , hareketli metal panolarla renk katmak , heyecan katmak sizin elinizde.
İlham kaynagı olan çümleyi sil yerine .tasarımlarınızı hayata geçirme aşamasında çözüm ortagınız olan optimala metal .
Dekoratif olarak üretilen duvar kaplama panellerimiz, kullanıldıkları mekanlarda hem ortama değer katar hem de görsel zenginlik sağlar.
Uygulama olarak tasarımından kaynaklı hem daha kolay hem de daha az maliyetlidir. Mekanlarınıza Düşük maliyet ile yüksek değer katabilirsiniz.
Üretim yelpazemiz sizin hayallerinizle sınırlı sayıdadır. Bazıları dekoratif sehpalar , dekoratif masalar , dekoratif duvar panoları , dekoratif duvar objeleri , dekoratif silüetler , üretimlerimizden bazıları,
Optimala metal üretim yelpazesinden bazıları dekoratif çerçeveler , dekoratif resim çerçevesi , dekoratif özel gün hatıra çerçevesi , dekoratif özel kişi tablosu , dekor
Optimalmetal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Optimalmetal
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
Yetkili Kişi: ismail yüksel
Adres: 1422 sk. no : 10 doganlar mh. bornova
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4798545
Web Sitesi: www.optimalmetal.com
Ürünleri
Firmamız optimal metal mimari dekoratif metal panel imalatları yapmaktadır balkon paneli , tavan paneli , bahçe çiti bahçe kapıları dahası .binbir ren...
Firmamız optimal metal mimari dekoratif metal panel imalatları yapmaktadır balkon paneli , tavan paneli , bahçe çiti bahçe kapıları dahası .binbir ren...
Firmamız optimal metal mimari dekoratif metal panel imalatları yapmaktadır balkon paneli , tavan paneli , bahçe çiti bahçe kapıları dahası .binbir ren...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Optimalmetal firma bilgileri. Optimalmetal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Optimalmetal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Optimalmetal firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.